FOODEXPO2018

I marts 2018 havde 27.000 mennesker på FOODEXPO 2018 messen i MCH muligheden for at smage vores italienske is fra isproducenten Bruno Gelato GmbH.


Messen var en stor succes...


Siden afslutning af messen har vi haft meget travlt. Vi er utrolig glade for den meget positive feedback vores produkter fik på messen. Tak for det!

Vi kan, med stor overbevisning, konkludere at vores tilstedeværelse på messen har været en stor succes og betydet en del arbejde efterfølgende. Ordretilgangen har været støt stigende lige siden.


I-FOOD.DK er meget mere end italiensk is...

Vi kan hjælpe dig med at igangsætte din egen iscreme forretning og tjene fornuftig fra dag 1 takket være vores udvidet samarbejdet med Bruno Gelato GmbH.

Vores løsninger består af rådgivning i forbindelse med indretning af butikker, café og restauranter samt muligheden for at tilknytte assistance fra vores samarbejdspartnere som f.eks håndværksvirksomheder mv.

Ønsker du din egen is butik, café eller restaurant, så kontakt os her og vær parat til at se dine drømme blive til virkeligheden.


Og husk at vi har mange andre italienske specialiteter i vores produktkatalog.

Fælles for alle vores produkter er, at de på samme måde som vores is, er udvalgt med stor kærlighed til gode råvarer, respekt for behandlingen af disse, smag og samtidig et lækkert udseende.

Du kan læse meget mere om hele vores produktsortiment på vores hjemmeside.


Vi glæder os til en uforpligtende snak om et muligt fremtidigt samarbejde.

Tlf. (+45) 321 55 333     e-mail: info@i-food.dk

Copyright @ I-FOOD.DK