Om os

KVALITET...

og

TEKNOLOGI

Kend

VORES FREMTIDSVISION

Hos I-FOOD.DK tro vi på det faktum, at konkurrencedygtige kvalitets fødevarer stærkt afhænger af brugen af teknologi i produktionen.

Moderne teknologi skal ikke være synonym med masser af tilsætningstoffer og/eller GMO. Vi mener, at hvis man udforsker nøje hvordan man har fremstillet en bestemt fødevare på den traditionelle måde, dvs. den måde, som vores forfædre gjort det, så kan vi, med hjælp af moderne teknologiske opfindelser producere sunde kvalitets fødevarer efter gamle traditioner til et rimelig pris.

For eksempel kan dem som har spist pasta og pizza i Italien kunne bemærke, at de smager meget bedre, end de gør herhjemme, og der er gode grunde til det. For bare at nævne en: Normalt er kalkindholdet i det Italienske vand markant lavere end på Sjælland, hvilket medfører mindre brug af gær. Med andre ord: Ved at bruge blødgjort vand i tilberedningen af pizza og pasta dejen, kan man     forbedre kvaliteten af disse fødevarer.


Hos I-FOOD.DK er vi specialister i frosne fødevarer af høj kvalitet, som bl.a. produceres med IQF teknologi hvilken betyder, at fødevarerene bliver lynhurtigt og individuelt nedfrosset til mindst -30ºC, hvilket garanterer den høje kvalitet gennem hele holdbarhedstiden.

Kig på

VORES TRADITIONER

Begrebet ”Gelato” i sammeligning med begrebet ”fast food” er som at sammenligne Italien med New Zeland, med andre ord: to diametralt modsætninger.

Med det mener vi, at den ægte Italienske is, som produceres efter gamle italienske traditioner, ikke egner sig til dem, der skal skynde sig.


Denne korte video viser hvordan man producerede isen i gamle dage, helt uden strøm, og kun ved brug af simple, mekaniske, hånddrevne ismaskiner.

Om kvalitets bedømmelse

VI SMAGER DET SELV FØRST

Som barn fik jeg fortalt af min far (her på billedet i slutningen af 60'erne) hvordan en købmand

bedømmer den bestemte fødevare inden han tilføjer den til sit butiks sortiment. Han sagde: ”jeg

smaget det selv først og efter en lille time, måske, ville jeg spørge mig selv: ville jeg købe det her

igen?


Hvis svaret var ”ja”, så ville jeg nok godkende det.”

Ja, vi smager de nye produkter først hjemme eller hos producenterne, så alle kan give deres bedømmelse, inden vi tilføjer dem til vores faste sortiment.

Tlf. (+45) 321 55 333     e-mail: info@i-food.dk

Copyright @ I-FOOD.DK