Grøntsager & Svamper

Kvalitet

GRØNTSAGER  & SVAMPER

For at man kan producere frosne grønsager og svampe af høj kvalitet, skal man:

A: Sikre sig at råvarer er af en god kvalitet;

B: Sikre sig at de bliver nedfrosset snarest efter plukning.

C: Sikre sig at nedfrysning sker hurtigst muligt til mindst -30ºC.

Hvis nedfrysnings processen sker for langsomt, danner grønsagernes vand indhold en form for makro krystaller, hvilket udløser en del af vand når produktet optøes, og giver en ringere konsistens og smag, som følge.


Hos I-FOOD.DK sikrer vi den bedst mulige kvalitet til prisen, som normalt er afhængig af mængde og kvaliteten af udbyttet af grønsager i den gældende sæson.

OPDATERES LØBENDE....

RING ELLER MAIL FOR DETALJER

Tlf. (+45) 321 55 333     e-mail: info@i-food.dk

Copyright @ I-FOOD.DK