Redskaber

Fortjen

BEDRE HYGIEJNE & PRODUKTIVITET


                       HAR DU STYR PÅ FØDEVARESIKKERHED?


Til dig, der serverer is-cremer hos din restaurant eller isbutik. Du skal bare vide,

at hygiene er et fundamentalt emne, når man arbejder med sådanne fødevarer.


Som importør, og leverandør af høj kvalitet italiensk is, oplever vi tit, at vores kunder

har brug for hjælp, hvad angår anskaffelse af smart udstyr til en korrekt håndtering,

og servering, af is-cremer.

                                   

                                      HYGIEJNE ER DET VIGTIGSTE EMNE


Servering af is-cremer kræver den samme opmærksomhed som man ville give

servering af oste, pålæg og lign. Ligesom man ikke ville skære fine oste, og pålæg,

med en håndværker kniv, så ville man ikke servere is-cremer med en planteskovl.

Det er tydelig, at man skal bruge det rigtige udstyr, samt at man ville sikre sig den

korrekt rengøring af sådanne redskaber.

TILLADT UDSTYRER TIL SERVERING AF IS-CREMER


Udstyr til håndtering, og servering af fødevarer såsom knive, gafler, osv., produceres af bestemte materialer og teknologier for, at ungå, at fødevarer kan blive forurenet af selve udstyrsmaterialet samtidigt med, at udstyret bliver designed på sådan måde, at man nemt kan rengøre det for, at undgå, at små partikler fra fødevarer vil danne bakterievækst.

Knive laves i rustfrit stål for, at undgå, at rust skal forurene fødevarer. Samtidigt er knive, som er tilsigtet fødevarevirksomheder produceret med plastik/hårdt gummi håndtag, da de er lette at rengøre og desinficere efter brug, end dem med traditionelle træhåndtag. Med andre ord, når man skal lave mad til mange mennesker, også kaldet Food Service, er man nødt til at tage alle mulige foranstaltninger for, at reducere den mindste risici for madforgiftning.


Ligesom knive, bruger man de populære is-skeer til iskugler. Der findes to typer af is-skeer: rustfrie og af aluminium. De rustfrie udgaver er nemme at rengøre, fordi de må vaskes i opvaskmaskine men er samtidig mindre velegnet til at lave is-kugler, da is-creme har en lav temperatur og kan sætte sig fast i skeen og bremse produktiviteten.

Tlf. (+45) 321 55 333     e-mail: info@i-food.dk

Copyright @ I-FOOD.DK